'Dit gaat me écht niet
lukken, ik kan werkelijk
helemaal niks!'

Herken jij jezelf in deze uitspraak?

We herkennen er uiteindelijk allemaal wel iets in; een negatief zelfbeeld, moeite met keuzes maken, last van stress of (faal)angst, groepsdruk, gebrek aan zelfvertrouwen, ruzie met je ouders, je kent je eigen grenzen niet meer en je huiswerk plannen lukt ook niet meer… Het komt zo vaak voor, daarin ben je niet de enige! Maar jij bent zelf wel de enige die dit kan veranderen. Om dat voor elkaar krijgen is een steuntje in de rug erg welkom. Dan kan coaching een goede ondersteuning zijn.

 

Fourelle kan je hierbij succesvol ondersteunen

Door middel van oplossingsgericht werken -wat inhoudt dat we ervan uitgaan dat je zelf mogelijkheden hebt om je problemen op te lossen- gaan we kijken wat je kwaliteiten zijn en waar je tegenaan loopt. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf en van daaruit ga je op zoek gaan naar jouw oplossingen. Wat doe je nu, wat zou je anders willen en hoe ga je dat bereiken?

 

Fourelle coacht:

  • Scholieren;
  • Studenten;
  • (jong)volwassenen.

 

Duur coachingstraject

In veel gevallen zijn 6 à 8 individuele sessies genoeg om de eerste stap te nemen. Een opmaat naar grote en blijvende veranderingen over een langere periode. Tenslotte neem je de deze verworven kennis en vaardigheden mee je toekomst in!

Faalangst &
weerbaarheid

Fourelle biedt verschillende mogelijkheden om hieraan te werken. Lees meer >>

Remedial
teaching, coaching
& training

De keuze van begeleidingsvorm hangt af van wat je wilt ontwikkelen. Remedial teaching en training zijn vooral gericht op overbrengen van kennis en vaardigheden. Coaching houdt in dat Fourelle je helpt bij het stellen van jouw doelen en het behalen ervan. Lees meer >>